Globalny Moderator mooiste 2123 Napisano 17 Listopada 2020 G.Moderator Globalny Moderator Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 POSTY PIERWSZE KOTY ZA PŁOTY (Użytkownik osiągnął 10 postów na forum.) PISZEMY DALEJ (Użytkownik osiągnął 50 postów na forum.) ZAAWANSOWANY PISARZ (Użytkownik osiągnął 100 postów na forum.) STAŁY BYWALEC SIECI (Użytkownik osiągnął 160 postów na forum.) INTELIGENTNY (Użytkownik osiągnął 200 postów na forum.) PROFESJONALNY (Użytkownik osiągnął 300 postów na forum.) WSZECHMOCNY (Użytkownik osiągnął 400 postów na forum.) NO-LIFE ERRORHEAD'A (Użytkownik osiągnął 550 postów na forum.) GENIUSZ ERRORHEAD'A (Użytkownik osiągnął 700 postów na forum.) MISTRZ ERRORHEAD'A (Użytkownik osiągnął 800 postów na forum.) EXPERT OD ERRORHEAD'A (Użytkownik osiągnął 1000 postów na forum.) SPECJALISTA ERRORHEAD'A (Użytkownik osiągnął 1200 postów na forum.) NAŁOGOWIEC (Użytkownik osiągnął 1450 postów na forum.) OBEZNANY PISARZ SIECI (Użytkownik osiągnął 1780 postów na forum.) LEGENDA ERRORHEAD'A (Użytkownik osiągnął 2000 postów na forum.) REPUTACJA MÓJ PIERWSZY LIKE (Użytkownik osiągnął swoją pierwszą reputację na forum.) DOCENIONY (Użytkownik osiągnął 50 reputacji na forum.) WIELBIONY (Użytkownik osiągnął 100 reputacji na forum.) KREATYWNY (Użytkownik osiągnął 150 reputacji na forum.) JESTEM JAK MAGNES (Użytkownik osiągnął 250 reputacji na forum.) ZAPYCHACZ FORUM (Użytkownik osiągnął 350 reputacji na forum.) WYJADACZ (Użytkownik osiągnął 500 reputacji na forum.) WALCZĘ O TOPKĘ (Użytkownik osiągnął 750 reputacji na forum.) GIGA REPUTACJA (Użytkownik osiągnął 1000 reputacji na forum.) CZAS MÓJ PIERWSZY DZIEŃ (Użytkownik jest z Nami pierwszy dzień.) ZALICZAM TU KARIERĘ (Użytkownik jest z Nami już 3 dni!) I MINĄŁ TYDZIEŃ (Użytkownik jest z Nami już tydzień czasu!) 14 DNI Z WAMI! (Użytkownik jest z Nami już dwa tygodnie na Sieci!) MIESIĄC STAŻU (Użytkownik jest z Nami już miesiąc czasu.) JESTEM Z WAMI JUŻ 3 MIESIĄCE (Użytkownik jest z Nami już trzeci miesiąc na forum.) PÓŁ ROKU (Użytkownik jest z nami już sześć miesięcy na forum!) ROCZEK Z NAMI (Użytkownik jest z Nami już roczek!) TRZY LATKA (Użytkownik jest z nami już trzeci rok!) 2 3 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi