Mikka 5 Napisano Wrzesień 21, 2018 (edytowany) 1. Dodanie nowych reakcji: - Like - Nie podoba mi się ? - Super ? - Haha ? - Wow ? - Rzygać mi się chce ? - Zły ? Wiem, że są już kilka 2. Usunięcie rangi urlop z legendy 3. Dodanie kolorowego (ON/OFF) 4. Dodanie panelu bocznego z donejtami 5. Dodanie w działach serwerów przejście do profilów Właściciela i Opiekuna 6. Dodanie pod tabelą serwerów: Ogłoszenia 7. Dodanie panelu bocznego z grupą steam 8. Dodanie to tabeli serwerów przejście do działu serwera Edytowano Wrzesień 21, 2018 przez Mikka 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina. 273 Napisano Wrzesień 21, 2018 Jestem na tak, ogólnie szukam kłódeczek do rekrutacji które bardziej estetycznie wyglądają, ale ostatnio brak większej ilości czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
: ) 364 Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak, ja bym jeszcze dodał tą propozycję, która jest już przyjęta ale jednak nie jest [Przejście do istniejącej już propozycji, bo po co przepisywać] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johny 268 Napisano Wrzesień 21, 2018 Na tak. Wszystkie propozycje są do zrealizowania. Osobiście dodałbym reakcje „error” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
(S)tick 627 Napisano Wrzesień 21, 2018 Mikka mordooo widzę żeś wbił na EH tak z kopyta albo jak żul od razy z jabolem Plusy i minusy za propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkness 297 Napisano Wrzesień 21, 2018 Jestem na tak. Wszystkie propozycje są super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P4R4N0IA 47 Napisano Wrzesień 21, 2018 Emotki - Nie 2. Usunięcie rangi urlop z legendy - 3. Dodanie kolorowego (ON/OFF) + 4. Dodanie panelu bocznego z donejtami + 5. Dodanie w działach serwerów przejście do profilów Właściciela i Opiekuna + 6. Dodanie pod tabelą serwerów: Ogłoszenia + 7. Dodanie panelu bocznego z grupą steam + 8. Dodanie to tabeli serwerów przejście do działu serwera + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ERAGON 274 Napisano Wrzesień 21, 2018 Jestem na TAK! Wszystkie propozycje są ciekawe i mogą urozmaicić forum w mniejszy czy większy sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mieszi. 170 Napisano Wrzesień 21, 2018 na tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wons 85 Napisano Wrzesień 22, 2018 Wszystko może być. Chyba, że administracji się nie widzi coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina. 273 Napisano Wrzesień 23, 2018 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach